Interieur design

van de toekomst

Watch VIdeo

corpus interieur

De dragers van uw interieur.

Bij Corpus Interieur maken we van uw ruimte een meesterwerk dat zowel functioneel als esthetisch is. Of u nu een strak modern kantoor, een luxe woning of een commerciële ruimte met karakter wenst, wij zijn uw partner voor hoogwaardig interieurontwerp. Met een diepgaande expertise en een passie voor kwaliteit transformeren we elke omgeving in een plek waar mensen graag willen zijn.

We vertalen uw visie naar een realistisch en haalbaar ontwerp. Daarbij maken we gebruik van de beste materialen en de nieuwste technologieën, waardoor we een eindresultaat garanderen dat niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft.

We begrijpen dat elke ruimte uniek is, daarom nemen we de tijd om uw behoeften, wensen en levensstijl volledig op te nemen. 

Laat Corpus uw ruimte transformeren en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van op maat gemaakt design.

0 +

Years of Experience

0 +

Projects Completed

Onze Diensten

Bij CORPUS transformeren we ruimtes tot de ultieme uitdrukking van uw persoonlijke stijl en comfort. Onze diensten variëren van interieurontwerp en -renovatie tot meubelselectie en styling. 

Residentieel Design

We bieden op maat gemaakte ontwerpoplossingen die uw woonruimte omtoveren tot een persoonlijk toevluchtsoord. Met behulp van een harmonieuze mix van stijl, functionaliteit en comfort creëren we interieurs waarin geleefd kan worden.

Design op maat

Interieuroplossingen die volledig zijn afgestemd op uw unieke wensen en levensstijl. Van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie, wij zorgen voor een naadloze integratie van esthetiek en functionaliteit.

Kantoor Design

We richten ons op het creëren van werkomgevingen die productiviteit en welzijn bevorderen. Met een balans tussen functionaliteit en esthetiek ontwerpen we ruimtes die zowel inspirerend als efficiënt zijn. Uw bedrijfscultuur en doelstellingen staan centraal in onze op maat gemaakte oplossingen.

Commercieel Design

Hier ligt de focus op het versterken van uw merkidentiteit door middel van doordacht interieurontwerp. We combineren visuele aantrekkingskracht met optimale ruimte-indeling om een onvergetelijke klantervaring te realiseren. Zo zetten we design in als strategisch middel voor zakelijk succes.

Industrieel Design

We specialiseren ons in het creëren van functionele en duurzame ontwerpen die de efficiëntie en veiligheid van industriële ruimtes verhogen. Met oog voor ergonomie en operationele behoeften, realiseren we oplossingen die naadloos aansluiten bij uw productieprocessen. Hierbij staat de balans tussen esthetiek en functionaliteit centraal.

Portfolio

Laatste Projecten

Neem een kijkje tussen onze prachtig afgewerkte interieur projecten

Meet our team

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.
Maximus Holden
Interior Designer
Bryn Mccormick
Project Manager

Hoe we werken

Bij CORPUS Interieur geloven we in een transparant en klantgericht proces van begin tot eind. Lees hieronder hoe we in drie overzichtelijke stappen uw droominterieur realiseren.

01

Consultatie & Ontwerp

Het traject begint met een persoonlijke consultatie of een eigen ontwerp om uw wensen, behoeften en de specificaties van de ruimte te begrijpen. Gebaseerd op dit inzicht creëren we een voorlopig ontwerp dat de visie voor uw interieur verbeeldt.

02

Materiaalkeuzes

Na een voorlopig ontwerp nodigen wij u graag uit in onze showroom. Zo kunnen wij u een beter inzicht te geven in de mogelijkheden en materialen die we hier ter beschikking hebben.Na de keuze van de materielen en kleuren zetten we de volgende stap in uw project.

03

Bespreking

Na onze materiaal en kleurkeuzes bespreken we graag met u nog even het ontwerp en de afwerking van uw project. Zo bent u zeker dat alles naar wens is en dat wij u een correcte offerte kunnen afleveren.

04

Offerte

Na alle besprekigen en materiaalkeuzes kunnen wij u voorzien van een op maat gemaakte offerte. Na uw goedkeuring van de offerte bespreken we wanneer we aan uw project kunnen beginnen.

05

Uitvoering en oplevering

Na goedkeuring van het ontwerp gaan onze vakmensen aan de slag met de daadwerkelijke bouw en installatie. We gebruiken hoogwaardige materialen en hanteren de beste vaktechnieken om uw ontwerp tot leven te brengen.

Reviews

Lees wat onze klanten zeggen:

Ik heb de samenwerking met Corpus interieur als uiterst positief ervaren. Zij geven blijk van een doorgedreven inzet en motivatie voor het project. Een fierheid en passie in hun job die zich vertaalt in perfecte resultaten

Get in touch

Neem contact met ons op via onderstaande kanalen of verstuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact: