Spanplafonds

van de toekomst

Watch VIdeo

corpus SPANPLAFONDS

Transformeer uw ruimte.

Spanplafonds en spanwanden, dé moderne en esthetische oplossingen voor elke ruimte. Met onze technologie transformeren we niet alleen uw plafond of wand, maar ook uw totale beleving van de ruimte. Of het nu gaat om een zakelijke omgeving of uw droomwoning, we bieden naadloze installatie, topkwaliteit materialen en een onbeperkte keuze aan kleuren en texturen.

Onze spanplafonds en spanwanden zijn een snelle en stofvrije manier om oude plafonds en wanden te verbergen of om een geheel nieuwe look te creëren. Ze zijn vochtbestendig, brandveilig en vergen minimaal onderhoud.

Laat uw ruimte opnieuw tot leven komen met onze spanplafonds en spanwanden en ervaar de perfecte symbiose van functionaliteit en design.

0 +

Years of Experience

0 +

Projects Completed

spanplafonds

De verschillende soorten

Ontdek de veelzijdigheid van onze spanplafonds en spanwanden, ontworpen om aan elke behoefte en stijl te voldoen. Van akoestische oplossingen tot vochtwerende varianten, we hebben een op maat gemaakte keuze voor elk project. Verken hieronder de verschillende types en vind de perfecte match voor uw ruimte.

Standaard

Onze standaard spanwanden en -plafonds bieden een strakke, moderne uitstraling gecombineerd met duurzaamheid en eenvoudige installatie. Ze zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle oplossing.

Akoestisch

Voor ruimtes waar geluidskwaliteit van essentieel belang is, bieden onze akoestische spanwanden en -plafonds de perfecte oplossing. Ze verbeteren de geluidsdynamiek en dragen bij aan een aangename akoestische omgeving.

Translucent

Verlicht uw ruimte op een unieke manier met onze translucente spanwanden en -plafonds. Deze lichtdoorlatende opties bieden onbeperkte mogelijkheden voor sfeerverlichting en designelementen.

Vochtwerend

Onze vochtwerende spanwanden en -plafonds zijn ideaal voor badkamers, keukens of andere ruimtes waar vocht een probleem kan zijn. Ze zijn waterafstotend en eenvoudig te reinigen, wat ze zowel praktisch als aantrekkelijk maakt.

Antibacterieel

Speciaal ontworpen voor ruimtes waar hygiëne cruciaal is, zoals ziekenhuizen of keukens. Onze antibacteriële spanwanden en -plafonds bieden extra bescherming tegen bacteriën en andere micro-organismen.

Specials

Op zoek naar iets echt unieks? Onze 'Specials' categorie omvat op maat gemaakte spanwanden en -plafonds die zijn ontworpen om aan specifieke esthetische of functionele eisen te voldoen. Uw visie is onze uitdaging.

Portfolio

Laatste Projecten

Meet our team

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.
Maximus Holden
Interior Designer
Bryn Mccormick
Project Manager

Hoe we werken

01

Consultatie & Ontwerp

Uw project begint met een persoonlijke consultatie of een reeds opgemaakt plan om uw wensen en eisen voor de spanplafonds en -wanden te bespreken. Met deze informatie in handen, ontwerpen we een voorlopige lay-out die perfect aansluit bij de functionaliteit en esthetiek van uw ruimte.

02

Bezoek aan onze showroom

Bij een bezoek aan onze showroom ziet u de mogelijkheden van uw project. Hier kan u verschillende verlichtingstypes, kleuren en types van doeken voor uw spanplafond bekijken. Samen met onze experts kiest u zo het gepaste materiaal voor uw project.

03

Offerte en bespreking met de onze klant

Na u te voorzien van een goed uitgewerkte en gedetailleerde offerte kunnen we overgaan tot de laatste bespreking voor we uw project opleveren.

04

Plaatsing en oplevering

Aan het einde van het project zorgen we voor een grondige oplevering. We lopen samen met u door de vernieuwde ruimte om elk detail te evalueren. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Reviews

Lees wat onze klanten zeggen:

Ik heb de samenwerking met Corpus interieur als uiterst positief ervaren. Zij geven blijk van een doorgedreven inzet en motivatie voor het project. Een fierheid en passie in hun job die zich vertaalt in perfecte resultaten

Get in touch

Voor meer informatie, contacteer ons via onderstaande kanalen of vul het contactformulier in.

Contact: