Menu

Leefruimte te Brussel

Iedereen kent het "kustgevoel" wel. Het gevoel van vrijheid, een stevige maar verfrissende zeebries. de epische zee, het gevoel van oneindigheid. Voorwaarden waar dit project aan dienden te voldoen, klassieke elementen in een hedendaags jasje, overgoten met een vleugje kust. Een heuse uitdaging als men weet dat de bestaande situatie bestond uit zichtbaar metselwerk, de alomgekende hoevestijl van weleer. Samen met de klant hebben we een heuse transformatie ingezet van donkere bakstenen naar verhelderende witte wanden met horizontale groeven en klassiek engelse stijlkenmerken. De houthaard met gepersonaliseerde staalkader geven de wand ook tijdens de koude winteravonden dat behaaglijk gevoel.



MEER Realisaties

Oog voor detail

“ De aandacht zit in de details. Want het oog wil heel wat. “